K2 LEFA šluostė specialiai odinių paviršių valymui

Aprašymas

K2 “LEFA PRO” mikropluošto šluostė – sukurta specialiai odinių paviršių valymui ir priežiūrai. Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, užtikrina efektyvų ir saugų naudojimą, todėl tai yra nepakeičiama priemonė kiekvienam automobilių priežiūros entuziastui.

Aukščiausia kokybė: K2 “LEFA PRO” mikropluošto šluostė sukurta profesionaliai odinių paviršių priežiūrai. Dėl savo unikalios struktūros šluostė yra itin švelni ir saugi odai.

Išskirtinis sugeriamumas: trumpas, tankus pluošto pynimas pasižymi dideliu sugeriamumu, leidžiančiu efektyviai pašalinti nešvarumus ir valymo priemonių likučius. Dėl šios priežasties oda automobilyje išlieka idealiai švari.

Saugi naudoti: K2 “LEFA PRO” mikropluošto šluostė yra visiškai saugi visiems odiniams paviršiams. Nedažo ir neblukina nuvalytų elementų, todėl juos, visiškai saugi naudoti su aukštesnės koncentracijos valymo priemonėmis kaip K2 “Auron Strong”.

Daugkartininis naudojimas: Mikropluošto šluostę galima skalbti skalbimo mašinoje 40° temperatūroje, todėl šluostę lengva valyti ir išlaikyti puikios būklės. Nenaudokite baliklių ir audinių minkštiklių, kad ilgiau išlaikytumėte jos savybes.

Dtžydis: 40×40 cm
Pluošto tankis: 340 gsm

Papildoma informacija

Gamintojas

Jūs ką tik įdėjote šį produktą į krepšelį: